Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Presa turcă, după incidentul care a dus la oprirea meciului PSG - Istanbul BB. ”Apărare ruşinoasă din partea lui Colţescu”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644486/1/psg1.png

Presa din Turcia a scris, miercuri, în detaliu despre incidentul care a dus la oprirea meciului Paris Saint-Germain – Istanbul BB, menţionând că Sebastian Colţescu ar urma să fie pedepsit dur pentru rasism şi că justificarea arbitrului român pentru cuvântul folosit este „ruşinoasă”.

„Apărare ruşinoasă a arbitrului de rezervă Sebastian Colţescu, care a dat dovadă de rarsism faţă de Webo, la Paris”, a titrat cotidianul Hurriyet.  „În apărarea sa în faţa UEFA, arbitrul de rezervă a spus: ‚Eu nu am zis negro, ci negru. În limba română negru înseamnă om negru. Nu l-am jignit’. A încercat să se justifice cu aceste cuvinte”, menţionează jurnalul turc.

Ajansspor scrie că pe „arbitrul rasist” Sebastian Colţescu îl aşteaptă o „pedeapsă istorică” din partea UEFA, şi anume o interdicţie pe viaţă.

“Scandal de rasism la meciul PSG – Başakşehir! Ne-am retras de pe teren”, a scris Milliyet, adăugând că numele lui Colţescu a fost legat de “multe scandaluri” în trecut, referire la meciuri din cariera arbitrului român, dar şi la o problemă personală din 2008 a lui Sebastian Colţescu.

“Rasism în Liga Campionilor! Cuvinte scandaloase ale arbitrului român Colţescu către Pierre Webo, de la Başakşehir”, a notat şi Takvim

mail-share icon Email
viewscnt