Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Preşedinte nou pentru Dinamo. Varianta surprinzătoare acceptată şi de spanioli

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450499/1/dinamo.jpg


Schimbarea de acţionariat de la Dinamo
vine la pachet cu o modificare la nivel administrativ: Ioan Mărginean, fost jucător al câinilor în anii 1980, e în pole-position pentru preluarea funcţiei de preşedinte.
 
Potrivit mai multor surse din cadrul clubului bucureştean, Mărginean, care a scos-o pe Gaz Metan Mediaş din insolvenţă la finalul sezonului trecut, e susţinut puternic de Cornel Ţălnar, directorul sportiv de care-l leagă o prietenie de lungă durată. Cumva surprinzător, varianta Mărginean e preferată şi de investitorul spaniol Pablo Cortacero, motiv pentru care fostul conducător de la Mediaş a fost văzut la sediul clubului din Ştefan cel Mare chiar în ziua în care ibericii au venit la Bucureşti pentru negocierile cu Ionuţ Negoiţă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450499/2/im2.jpg

Bălănescu la FRF, Mărginean la Dinamo

Criticat vehement de fani, mai ales după cazul Andrei Vlad din Cupa României, Bogdan Bălănescu e gata să intre în echipa lui Răzvan Burleanu la Federaţia Română de Fotbal şi să-i facă loc, astfel, lui Ioan Mărginean, cel care a fost dorit în Ştefan cel Mare şi în iarnă, când plecarea lui Florin Prunea devenise inevitabilă.
 
Poreclit "Limoniu", Mărginean a fost cel care a făcut publice negocierile din iarnă: „Eu puteam să ajung la Dinamo în iarnă. Dar cum era să las Mediaşul în iarnă, care se bătea la play-off cu Dinamo? Eram considerat trădător, dar acum îmi pare rău. Dacă ai onoare, nu pleci. Am scos echipa din insolvenţă şi aştept să vină peţitorul s-o ia. Nu cred că aş fi fost organizator de competiţii la Dinamo. Erau problemele cu Prunea şi cred că domnul Negoiţă voia să nu mai fie război, că nu aduce nimic bun războiul”, spunea Mărginean, pentru ProSport.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele