Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Preşedintele Barcelonei continuă conflictul cu UEFA! Laporta: "Proiectul Super Ligii Europene este viu"

Barcelona Publicat de Andrei Ionascu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20386650/1/laporta.jpg

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, continuă conflictul la nivel înalt cu UEFA! Laporta a declarat marţi că proiectul Super Ligii Europene este ''viu'', în ciuda retragerii majorităţii cluburilor fondatoare.

Pe 15 iunie, UEFA a anunţat că a suspendat procedurile disciplinare împotriva cluburilor Barcelona, Juventus Torino şi Real Madrid, cu privire la proiectul înfiinţării competiţiei Super Liga Europeană, care ar fi trebuit să rivalizeze cu Liga Campionilor.

Dintre cele 12 cluburi fondatoare, doar Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus Torino mai susţin proiectul Super Ligii.

''Proiectul este viu. Cele trei cluburi care apără în continuare aceste demers câştigă toate cauzele în instanţă. UEFA nu poate stopa iniţiativa noastră iar presiunea asupra cluburilor engleze, care au susţinut puternic ideea, nu a avut niciun efect. Bineînţeles, el ar fi putut fi prezentat într-un mod mai bun'', a declarat Laporta, citat de Reuters.

Lansarea acestei Super Ligi a venit în momentul în care UEFA a aprobat o revizuire a Ligii Campionilor, începând din 2024. Noul format prevede creşterea numărului de echipe participante de la 32 la 36.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele