Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Preşedintele Comitetului de Organizare al JO de la Tokyo a demisionat, după scandalul provocat de declaraţiile sale cu privire la femei

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19971799/1/tokyo.jpg

Preşedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Yoshiro Mori, a demisionat după scandalul provocat de unele declaraţii ale sale cu privire la femei, informează lefigaro.fr.

"Declaraţiile mele nepotrivite au provocat multă vâlvă. Îmi anunţ demisia începâd de astăzi", a declarat, vineri, Mori, în cadrul unei reuniuni a Consiliul Executiv al Tokyo-2020.

La o reuniune de săptămâna trecută, Mori a afirmat că femeile vorbesc prea mult la şedinţe şi a sugerat că timpul alocat femeilor pentru a-şi spune punctul de vedere ar trebui limitat.

El a vorbit despre experienţa sa ca fost preşedinte al Federaţiei Japoneze de Rugby, adăugând: “Femeile au un simţ puternic al rivalităţii. Dacă o femeie membru ridică mâna pentru a lua cuvântul, toate celelalte simt nevoia să vorbească şi ele. Pâmă la urmă toată lumea spune ceva. Cineva mi-a spus că dacă măsim numărul de femei în board va trebui să limităm timpul alocat pentru a-şi spune punctul de vedere. Altfel nu vor înceta să vorbească, iar acest lucru este o problemă”.

Presa japoneză notează că unii participanţi la şedinţă au râs, însă comentariile lui Mori au fost condamnate de femeile din politică şi din posturile de conducere din sport.

Mori, în vârstă de 83 de ani, fost premier, a recunoscut faptul că afirmaţiile sale referitoare la femei sunt nepotrivite şi împotriva spiritului olimpic.

Yoshiro Mori şi-a cerut iertare la o zi după ce s-a plâns că femeile vorbesc prea mult la şedinţe şi au “un simţ puternic al rivalităţii”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele