Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

Presedintele COSR, Mihai Covaliu, a fost ales membru în Comitetul Executiv al EOC pentru mandatul 2021-2025

Sporturi Publicat pe joi, 16:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20239958/1/rps-7687.jpg

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Mihai Covaliu, a fost ales membru in Comitetul Executiv EOC pentru mandatul 2021-2025, la Adunarea Generala de alegeri a Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC) de la Atena.

EOC va fi condus, in noul mandat, de Spyros Capralos, preşedintele Comitetului Olimpic Elen. El l-a învins în alegeri pe Niels Nygaard, preşedintele Comitetului Olimpic Danez, cu 34 de voturi la 16.

Capralos îl înlocuieşte în funcţie pe Janez Kocijancici, fost preşedinte al Comitetului Olimpic Sloven, care a decedat la 1 iunie 2020, la vârsta de 78 de ani.

Comitetul Executiv al EOC este format din 16 membri.

În urma unei moţiuni propuse de Comitetul Olimpic al Irlandei (OFI) şi aprobată de EOC GA în noiembrie 2020, minimum cinci dintre cei 16 membri ai Comitetului executiv trebuie să fie femei. Pentru prima dată în istoria EOC, şapte femei fac parte acum din Comitetul Executiv, faţă de două în perioada precedentă, 2017-2021.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele