Ultima oră
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”

Preşedintele grupării Ajax Amsterdam a omis să declare acţiunile deţinute la club

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21549458/1/ajax.jpg

Preşedintele grupării Ajax Amsterdam a omis să declare propriile acţiuni la club în faţa autorităţilor competente, a anunţat vineri presa locală. Este cel mai recent scandal dintr-o serie de scandaluri care au afectat clubul, relatează AFP.

Michael van Praag nu şi-a declarat în mod corespunzător portofoliul de aproximativ 100 de acţiuni ale Ajax la AFM, autoritatea de reglementare a pieţelor financiare, la patru luni după numirea sa, potrivit presei de stat olandeze NOS.

Orice înregistrare ar fi trebuit să aibă loc în termen de două săptămâni. "Este vorba de o omisiune administrativă a unui fapt care era perfect cunoscut de piaţă", a explicat Ajax pentru NOS. "De îndată ce am luat cunoştinţă de acest lucru, totul a fost rezolvat imediat".

Contactat de AFP, clubul nu a avut nicio reacţie imediată. Acest ultim scandal este o nouă lovitură pentru cvadrupla campioană europeană, care traversează un sezon dezastruos atât pe teren, cât şi în afara lui.

Marţi, clubul l-a suspendat pe directorul şi preşedintele consiliului de administraţie Alex Kroes, suspectat de "insider trading". Potrivit Ajax, managerul a cumpărat peste 17.000 de acţiuni ale Ajax cu o săptămână înainte de numirea sa, anunţată la 2 august 2023.

Van Praag l-a criticat dur pe Kroes, spunând că a fost "incredibil de naiv" şi că Ajax "nu este un loc de joacă".

Pe teren, echipa a avut cel mai prost start de sezon din istoria sa, ajungând pentru o perioadă pe ultimul loc în clasament şi provocând furia fanilor, care a devenit violentă în această iarnă.

 

mail-share icon Email
viewscnt