Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Preşedintele La Liga face praf PSG-ul: „Pot demonstra că încalcă fair play-ul financiar!”. Toată declaraţia

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 7 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20421600/1/nasser-psg.jpg

Javier Tebas, preşedintele La Liga, a oferit un amplu interviu publicaţiei L’Equipe, în care a vorbit în termeni foarte duri despre PSG şi modul în care gestionează parizienii partea financiară. 

Cei de la PSG şi-au atras destul de multe acuzaţii şi reacţii negative pentru că ar încălcar fair-play-ul financiar, în special după campania de transferuri din această vară. Tebas îi taxează din acelaşi motiv, susţinând că are inclusiv probe care să-i demonstreze afirmaţiile. 

„Îi critic pe cei de la PSG pentru că nu generează bani suficienţi să aibă echipa pe care o are. Acest lucru cauzează o distorsionare a competiţiei în economia fotbalului european. Cum poate PSG explica faptul că lotul lor valorează aproape 600 de milioane de euro? Dacă câştigă Ligue 1, ei nu câştigă mai mult de 45 de milioane de euro. 

Este imposibil. L-am invitat pe preşedintele lui PSG (n.r. Nasser al-Khelaifi) şi pe preşedintele ligii franceze, Vincent Labrune, pentru a le arăta cifrele pe care le avem şi unde sunt probleme. Nu mi-au răspuns. Ei se grăbesc să mă critice, nu să îmi răspundă. 

Pot demonstra, cu cifre care să susţină spusele mele, că PSG încalcă fair play-ul financiar. Înainte de Messi, PSG avea cu 40% mai multe încasări din sponsorizări decât Manchester United. Acolo este valoarea de piaţă. Dacă Messi şi Neymar rămân la PSG, nu îmi pasă, doar că acest lucru dăunează foarte mult fotbalului european. Nu sunt singurul care o spune”, a declarat Javier Tebas. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele