Ultima oră
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro

Preşedintele lui Atletico vrea trofeul Ligii Campionilor. De ce spune "noi ar trebui să fim campioni"

Champions League Publicat pe 10 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19387319/1/atletico.jpg
Eliminarea lui Liverpool în faza optimilor de finală după 1-0 pe Wanda Metropolitano şi 3-2 pe Anfield e considerată suficientă de către preşedintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, pentru ca echipa sa să primească trofeul Ligii Campionilor 2019/2020, în cazul în care competiţia nu se va mai relua.
 
În timp ce UEFA va decide dintre Lisabona, Fraknfurt şi Moscova oraşul care va găzdui Final 8-ul Ligii Campionilor, conducătorul lui Atletico e de părere că echipa sa ar trebui să primească trofeul, dacă pandemia de COVID-19 va împiedica reluarea competiţiei: "Mai sunt câteva meciuri de jucat, sferturile, semifinalele şi finala. Înţelegem că UEFA încearcă să mute toate meciurile într-un singur oraş. S-a vorbit de Spania, de Portugalia şi un Final 4 cu echipele rămase. Nimic nu se ştie încă, nu putem comenta până nu e ceva oficial.
 
În varianta ipotetică în care meciurile din Liga Campionilor nu se vor mai putea juca din cauza coronavirusului, atunci campioană ar trebui să fie cea care a eliminat campioana", a declarat Cerezo, pentru Mundo Deportivo.
mail-share icon Email
viewscnt