Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Preşedintele lui Bayern a făcut anunţul. Ce super jucător e aproape să transfere liderul din Bundesliga

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19377793/1/san.jpg

Leroy Sane şi-a dat acordul pentru a evolua la Bayern Munchen din sezonul viitor, iar în scurt timp va semna un contract pe perioadă de 5 ani.

Cele două cluburi încă nu au ajuns la un acord cu privire la suma de transfer, bavarezii au oferit celor de la Manchester City 40 milioane de euro, care se pare că nu a fost acceptaţi.

Bayern a mai depus oferte pentru a-l transfera pe fotbalist şi sezonul trecut, dar propunerea a fost respinsă, acum însă mijlocaşul îşi doreşte să părăsească echipa lui Guardiola pentru a se reîntoarce în Bundesliga, acolo unde a jucat la Schalke 04.

Sane este cotat de cei de la Transfermarkt la 80 milioane de euro. Cea mai mare cotaţie fiind la finele anului 2018, când suma era de 100 milioane de euro.

Preşedintele bavarezilor este dornic ca această mutare să se realizeze cât mai repede.

"Cu Joshua Kimmich, Niklas Süle şi, sperăm, David Alaba, Thiago şi Leroy Sane, avem o echipă tânără şi viabilă. Îmi pot imagina, dacă totul merge bine, că o nouă eră începe la Bayern Munchen", a declarat Uli Hoeness, pentru Sky Germania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele