Ultima oră
Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu” Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”
Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca
Petrolul – Ripensia, vineri, de la 16.00, pe Look Sport. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Petrolul – Ripensia, vineri, de la 16.00, pe Look Sport. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România” Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”
VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat
Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20 Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20

Preşedintele lui Gaziantep a recunoscut motivul real al despărţirii de Marius Şumudică

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19871131/1/marius-sumudica.jpg

Preşedintele lui Gaziantep a reacţionat după plecarea lui Marius Şumudică de pe banca echipei turce. Mehmet Büyükekşi i-a mulţumit tehnicianului român pentru munca depusă şi rezultatele obţinute, chiar dacă, în opinia sa, Şumudică a folosist nişte cuvinte peste limita acceptată de acesta.

”Au fost folosite cuvinte care au depăşit limita. Le mulţumim lui Şumudică şi staffului său pentru ce au făcut la Gaziantep. Nu vrem să intrăm într-o polemică. Din păcate, ceea ce a spus Şumudică a fost foarte greşit. Din acest motiv ne-am despărţit. Îi urăm succes lui şi echipei sale pe viitor.”, a declarat Mehmet Büyükekşi, preşedintele lui Gaziantep, la postul A Spor.

Anterior demisiei, Marius Şumudică a declarat că este inacceptabil să îşi prelungească angajamentul cu o reducere a salariului de 10 %, în contextul în care, din banii săi, le-a oferit jucătorilor prime în valoare de 80.000 de euro.

”Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Şi apoi, preşedintele vine şi-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu şi pentru mine? Eu aşa nu pot lucra, am refuzat oferta şi am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se ştie, de 600.000 de euro.”, a răbufnit Marius Şumudică.

Büyükekşi a recunoscut şi el că i-a cerut lui Şumudică să accepte o reducere a salariului de 10 %, însă nu înţelege ce l-a deranjat pe român, în condiţiile în care şi la Barcelona sau Galatasaray s-au făcut reduceri de venituri, date fiind problemele economice provocate de pandemie.

”Banii pe care-i plătim lui şi celor din staff sunt 1,2 milioane euro, iar el ne-a cerut 1,9 milioane cu tot cu bonusuri. I-am spus despre situaţia actuală, şi la Barcelona şi Galatasaray s-au tăiat salariile, l-am rugat pentru o reducere de zece procente. Unde-i lipsa de respect? Cere contract, contract, contract după fiecare meci. Ne susţinem antrenorul, îl respectăm, dar explicaţiile sunt greşite. Îşi arogă toate meritele, dar nu joacă el singur şi câştigă meciurile! Dar ce, este Fatih Terim ca să aibă pretenţiile astea?!”, s-a justificat başkanul.

20 de victorii, 19 remize şi 12 înfrângeri este palmaresul lui Marius Şumudică la Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele