Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Preşedintele UEFA, precizări importante despre reluarea cupelor europene. Ce se întâmplă cu ţările care au suspendat definitiv campionatele

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19363608/1/cef.jpg

Aleksander Ceferin speră ca evenimentele fotbalistice să se reia cât mai curând, în contextul în care majoritatea ţărilor din Europa au blocat activitatea de mai bine de două luni, din cauza pandemiei de Coronavirus.

Preşedintele UEFA a explicat cum se va relua sezonul şi mai ales ce se întâmplă cu ţările care au suspendat sezonul şi au acordat titlul, fiind vizate mai ales campionatele din Franţa, Olanda şi Belgia.

”Există un plan concret pentru a încheia sezonul european. Cred că majoritatea ţărilor vor putea termina campionatele. Cei care aleg să nu o facă, vor trebui să se confrunte cu preliminarii dacă vor să participe la următoarele competiţii UEFA. Trebuie să aşteptăm decizia comitetului executiv să confirme datele, dar pot garanta că în august se vor încheia cupele europene, cu condiţia să nu se producă un cataclism”, a declarat Ceferin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri