Ultima oră
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League

Presiune mare pe umerii lui Ionuţ Badea. ”Datoria mea e să antrenez, iar lucrurile vor fi tensionate până reuşim să câştigăm”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19487013/1/bad.jpg

FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Man ’13, ’22, ’72.

Noua promovata din Piteşti are un start de sezon foarte slab, cu doar un punct, după patru partide. La flash-interviu, Ionuţ Badea a declarat că a avut aşteptări mai mari de la partida cu cei de la FCSB, dar jocul prestat a fost mult sub aşteptările sale.

De asemenea, el a afirmat că există tensiune la echipă, care se va risipi abia când va veni primul succes stagional.

„Aşteptam mult mai mult, mai ales că ei se aflau în această situaţie. Dar există calitate, mai a înscris 3 goluri. Jocul nostru a fost lipsit de încredere, s-au greşit multe pase, a fost lipsă de responsabilitate… Trebuie timp, e de lucru la echipă.

Avem şi limite, dar situaţia de la acest început de campionat a fost în faţa unor echipe mult peste medie. Mă aşteptam mai mult de la echipă, de la mine. Cam asta a fost istoria jocului de azi. Omogenitatea este cauza acestor erori. Nu sunt jucători care nu ştiu să dea pase, ci mai avem de lucru la acest aspect.

Datoria mea e să antrenez, iar lucrurile vor fi tensionate până reuşim să câştigăm. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine şi să fim uniţi pentru că momentul este greu. Azi era important să ne autodepăşim”, a spus Ionuţ Badea la finalul meciului cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele