Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Preţ ireal cerut de Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. ”La toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20105153/1/rps9295.jpg

FCSB este pregătită să dea o nouă lovitură financiară. Protagonist va fi Olimpiu Moruţan, pe care Gigi Becali speră să ia aproximativ 30 de milioane de euro.

Presa din Italia relatează faptul că Inter Milano vrea să transfere ”perla lui Becali”. Formaţia lui Antonio Conte este aproape campioana în Serie A şi pare că va întrerupe monopolul lui Juventus.

Patronul celor de la FCSB are însă aspiraţii uriaşe şi vrea să dea o adevărată lovitură financiară, mult peste ce a reuşit cu mutarea lui Dennis Man la Parma.

”Eu cred că Moruţan la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man. Eu aşa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în grupele Champions League.

După ce jucăm în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu ştiu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând”
, a declarat Gigi Becali, pentru cei de la ProTV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele