Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

Preţ ireal cerut de Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. ”La toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe joi, 10:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20105153/1/rps9295.jpg

FCSB este pregătită să dea o nouă lovitură financiară. Protagonist va fi Olimpiu Moruţan, pe care Gigi Becali speră să ia aproximativ 30 de milioane de euro.

Presa din Italia relatează faptul că Inter Milano vrea să transfere ”perla lui Becali”. Formaţia lui Antonio Conte este aproape campioana în Serie A şi pare că va întrerupe monopolul lui Juventus.

Patronul celor de la FCSB are însă aspiraţii uriaşe şi vrea să dea o adevărată lovitură financiară, mult peste ce a reuşit cu mutarea lui Dennis Man la Parma.

”Eu cred că Moruţan la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man. Eu aşa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în grupele Champions League.

După ce jucăm în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu ştiu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând”
, a declarat Gigi Becali, pentru cei de la ProTV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele