Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Previziune dură. O legendă stelistă îl avertizează clar pe Gigi Becali: „Dacă pleacă, se vor lupta pentru a intra în play-off”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20442534/1/fcsb-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-25-09-2021.jpg

Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine de la FCSB, a oferit un interviu în cadrul căruia a comentat situaţia clubului lui Gigi Becali. 

În contextul tensiunilor dintre Becali şi Edi Iordănescu din ultima perioadă, Duckadam a afirmat că va fi alături de clubul „roş-albastru” cât timp va rămâne acesta antrenor. 

„Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de FCSB. După ce va pleca, o să fiu cu UTA. Dacă pleacă şi Edi Iordănescu, atunci FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în play-off. Nu mai văd nicio şansă de a reveni la echipa care a fost acum 7-8 ani. 

Eu mi-am pus speranţele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început şi echipa poate să facă performanţă, dar se pare că nu e prea importantă performanţa. Sunt şanse mari ca şi anul acesta să rateze campionatul. Şansele la titlu au scăzut mult. 

Degeaba s-a amânat meciul cu Farul, pentru că jucătorii care revin după boală au nevoie de câteva săptămâni ca să revină la o formă cât de cât acceptabilă. Va fi foarte greu să aibă forma din ultimele meciuri, pe care le-au câştigat. Asta e, dacă nu s-au învăţat minte de anul trecut”, a spus Duckadam, potrivit Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele