Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Prezenţă impresionantă la prima ediţie a RomGym Trophy. Marian Drăgulescu, printre participanţi

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20389174/1/gim.jpg

Prima ediţie a RomGym Trophy va avea loc, în organizarea FR Gimnastică, între 17-19 septembrie, la Bucureşti, cu participarea a peste 70 de gimnaşti, între care se va număra şi Marian Drăgulescu.

FRG a anunţat că, la patru distanţă de la organizarea unei competiţii de anvergură - Campionatul European de la Cluj-Napoca - lansează prima ediţie RomGym Trophy.

În competiţie vor fi angrenaţi peste 70 de sportivi, juniori şi seniori, din România, Suedia, Ungaria şi Insulele Feroe. Între aceştia se va număra şi Marian Drăgulescu (40 de ani), care continuă la nivel de performanţă şi după JO de la Tokyo.

”Vor concura pentru medalii, premii, dar şi pentru verificarea nivelului de pregătire. Concursul de la Bucureşti, în cadrul căruia se vor stabili şi campionii naţionali, la individual şi pe echipe, reprezintă o primă etapă de selecţie în vederea participării la Campionatele Mondiale din Japonia (18-24 octombrie)”, a precizat FR Gimnastică.

Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 16.30 vor avea loc festivitatea de deschidere şi concursul masculin, a doua zi, de la ora 15.15, concursul similar feminin, iar în 19 septembrie, de la ora 10.00, sunt programate finalele pe aparate.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele