Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Prezenţă românească în Serie A. AS Roma a cumpărat un atacant româno-israelian de 18 ani şi 1.93 metri

Serie A Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19418098/1/suf.jpg


Suf Podgoreanu, un atacant cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, a semnat cu AS Roma, la doar 18 ani. Capitolinii au plătit în schimbul său 100.000 de euro, transferându-l de la Maccabi Haifa.
 
Fiu al unor români care s-au stabilit de mulţi ani în Israel, Suf Podgoreanu e un atacant înalt, de 1.93 metri, care a marcat de 18 ori la echipa a doua a israelienilor de la Maccabi Haifa. Poate juca atât pivot, cât şi pe cele două benzi ale terenului, iar scouterii de la AS Roma i-au sesizat potenţialul, mai ales că este susţinut de cifrele foarte bune.
 
Capitolinii consideră că ar putea face o afacere bună, în condiţiile în care mutarea îi costă foarte puţin pentru un club de asemenea nivel, doar 100.000 de euro.
 
Podgoreanu a apucat să joace pentru naţionalele de tineret ale Israelului, pentru care a marcat de şase ori, dar este eligibil în continuare pentru naţionala României, Federaţia Română de Fotbal având deja primele contacte cu el, în încercarea de a-l convinge să joace pentru ţara părinţilor săi.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele