Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Prima consistentă primită de cei de la Poli Iaşi, după succesul cu Hermannstadt

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20114072/1/pol.jpg

Politehnica Iaşi a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport.

Doru Popadiuc a înscris în minutul 11, cu un şut superb de la marginea careului.Succesul vine şi cu o primă. Jucătorii din Copou vor împărţi suma de 20.000 de lei.

„Tot timpul am spus că avem un lot valoros, iar odată cu adaptarea şi omogenizarea rezultatele vor veni. Este un răspuns frumos dat de jucători celor care nu au crezut în ei. Este şi meritul staff-ului condus de Nicolo Napoli. Echipa a jucat tactic foarte bine, s-a dăruit şi a arătat prospeţime fizică până în ultima secundă”, a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele clubului.

În ciuda victoriei, Poli Iaşi încheie sezonul regulat al Ligii 1 pe ultimul loc.

Confruntările din play-out nu vor fi în sistem tur-retur, ci în manşă unică. Vor urma 9 meciuri în urma cărora vor fi stabilite echipele retrogradate.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele