Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Zdenek Ondrasek nu exclude posibilitatea revenirii în România: ”Nu se ştie niciodată”

FCSB Publicat pe 12 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20327175/1/zdenek-ondrasek.jpg

Cu doar 110 minute la activ pentru FCSB, atacantul Zdenek Ondrasek (32 de ani) este nevoit să îşi caute echipă. Nu va mai primi şanse din partea clubului din Casa Liga 1. E considerat un fotbalist care nu poate ajuta, dar are şi un salariu mare, de 20.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, cehul are deja o echipă interesată de el.

UPDATE: Ondrasek nu exclude posibilitatea să revină în România, în cazul în care va primi o ofertă. El a declarat, după o întrebare a unui fan, că nu se ştie ce îi va oferi soarta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20327175/3/ondrasek-1.jpg


De altfel, se pare că Ondrasek are ofertă din Casa Liga 1, de la FC U Craiova.

Ondrasek şi Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înţeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr.

Îţi dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viaţa mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoşani sau Argeş, să-i văd şi eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a spus Becali, pentru sport.ro, zilele trecute. 


UPDATE: Becali este dispus să îi ofere bani atacantului, pentru ca acesta să plece de la FCSB. I-a oferit 30.000 de euro în primă fază, după care Ondrasek a mai cerut alţi 30.000. Patronul vicecampioanei este gata să dea aceşti bani, chiar dacă ar cheltui o sumă importantă pentru un fotbalist care a stat foarte puţin la FCSB. I-a mai dat 100.000 de euro la semnătură.

N-aţi văzut ce am păţit cu Ondrasek? I-am dat o sută de mii la semnătură, i-am mai dat 30 de mii şi acum mai vrea încă o dată, ca să plece. Bine, tată, îi mai dau 30 de mii. Dar îi mai dau 50 de mii ca să plece”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.


Este vorba de formaţia norvegiană Tromso, conform mai multor publicaţii de presă din ţara nordică. Ondrasek nu este străin de campionatul din Norvegia, ba chiar a evoluat pentru Tromso, în perioada 2012-2016. A dat un randament destul de bun, a marcat de 55 de ori şi a oferit 17 pase de gol, în 142 de partide.

Am patru atacanţi de careu acum şi trebuie să văd la cine renunţ, cred că reziliem cu Ondrasek”, spunea Becali, miercuri, pentru Fanatik.

Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a marcat pentru Viktoria Plezen opt goluri în 38 de apariţii, în toate competiţiile. Vârful de 1,86 metri are şi o pasă de gol dată în stagiunea precedentă. Ondrasek a marcat două goluri în şapte selecţii pentru naţionala Cehiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 650.000 de euro.

Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia şi FC Dallas sunt alte formaţii din CV-ul lui Zdenek Ondrasek, pe lângă Viktoria Plezen.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele