Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Prima reacţie a Borussiei Dortmund după accidentarea lui Haaland! Cât de gravă e lovitura

Borussia Dortmund Publicat pe 27 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19373799/1/received-626526114606587.jpg

Erling Haaland a fost nevoit să părăsească terenul în repriza secundă a partidei Borussia Dortmund - Bayern Munchen, scor 0-1, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

Accidentarea lui Haaland ar reprezenta o lovitură puternică pentru Borussia, în condiţiile în care norvegianul a avut un impact imediat asupra jocului echipei din momentul transferului de la Salzburg, iar germanii aşteaptă acum verdictul medicilor.

Totuşi, primele informaţii sunt îmbucurătoare. Tehnicianul Lucien Favre a vorbit despre starea lui Haaland, precizând că se aşteaptă ca atacantul norvegian să revină rapid pe gazon.

"Nu cred că va sta mult pe bară. E o accidentare la genunchi. Nu ştim exact ce s-a întâmplat", a declarat tehnicianul Borussiei.

Haaland a ieşit de pe teren în minutul 72, schiopătând, după ce în prealabil încercase să ajungă la o centrare a lui Jadon Sancho.

În 11 meciuri, dintre care opt ca titular, Haaland a reuşit 10 goluri în Bundesliga, în tricoul Borussiei Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt