Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Prima reacţie a lui Alexandru Maxim, după ce a semnat cu echipa lui Marius Şumudică

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19445966/1/am.jpg

Alexandru Maxim, 30 de ani, s-a despărţit, duminică, de nemţii de la Mainz şi va semna un contract valabil pe următorii doi ani cu Gaziantep, formaţia din Turcia antrenată de Marius Şumudică.

Tras pe linie moartă în Germania, Maxim a considerat că un mic pas în spate, în Turcia, l-ar putea ajuta să-şi redreseze cariera. Iar decizia s-a dovedit inspirată, pentru că Alex a marcat şapte goluri şi a oferit două pase decisive în 14 meciuri la Gaziantep. Suficient pentru a-l convinge pe Şumi să meargă la başkani şi să le ceară transferul definitiv de la Mainz, lucru care, conform digisport.ro, s-a şi întâmplat, în ciuda unei oferte venite tot din Turcia, de la Antalyaspor, care era gata să plătească aproximativ un milion de euro.
 
„Momentan mai am o săptămână de vacanţă, nu am semnat niciun contract. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta pe viitor, cluburile vor anunţa.

Nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni că mi-aş dori să continui cu Marius Şumudică la Gaziantep. În fotbal, până nu e ceva negru pe alb, se poate întâmpla orice”, a declarat Alexandru Maxim pentru AntenaSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele