Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Boloni, după ce a fost numit antrenor la Panathinaikos. ”Nu sunt magician, eu cred în muncă, e clar că voi avea mult de muncă la muncă”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19519124/1/boloni.jpg

Ladislau Boloni (67 de ani) este noul antrenor al echipei elene Panathinaikos Atena. Românul a semnat un contract pe două sezoane şi trebuie să redreseze echipa. Prezentarea lui Boloni la Panathinaikos a fost programată marţi.

Conducerea clubului mi-a prezentat planurile, ideile. Obiectivul este să aducem echipa acolo unde îi este locul în Grecia, ştiu ce aşteptări există din partea mea. Totuşi, e imposibil să schimbi lucrurile peste noapte.

Nu sunt magician, eu cred în muncă, e clar că voi avea mult de muncă la muncă. Abia apoi rezultate pot vorbi şi demonstra dacă am reuşit sau nu să aduc ceva nou”, a declarat Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni a mai antrenat în Grecia, la PAOK, în sezonul 2011-2012. Echipa s-a clasat pe locul 5 după disputarea play-off-ului, apoi românul a fost demis.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri