Ultima oră
 Planul conducerii lui Dinamo pentru viitor. Revenire spectaculoasă la club Planul conducerii lui Dinamo pentru viitor. Revenire spectaculoasă la club
Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte
Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!” Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!”
NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul
Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui! Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!
Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes

Prima reacţie a lui Florin Tănase, după ce s-a vindecat de Covid-19. ”A fost o perioadă dificilă, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să o depăşesc cu bine”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19493572/1/rps1592.jpg

FCSB începe să se vindece de COVID-19, iar şase jucători care în mod normal ar intra în primul ”11”, au fost identificaţi ca nepurtători ai noului coronavirus. Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Miron, Sergiu Bus, Ovidiu Popescu şi Andrei Vlad au fost testaţi negativ şi pot evolua în meciul de duminică împotriva celor de la Poli iaşi, anunţă sport.ro.

Tănase a postat pe Instagram un mesaj în care descrie experienţa trăită şi mulţumeste lui Dumnezeu că s-a vindecat. El ar putea juca mâine, cu Poli Iaşi, de la ora 21:45, în direct pe Look Plus.

„Sunt bucuros să vă spun că în urma testului efectuat, am ieşit, în sfârşit, negativ. A fost o perioadă dificilă, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să o depăşesc cu bine. Mi-aţi fost alături şi am primit toată energia voastră pozitivă.

Vă mulţumesc foarte mult şi vă întorc gândurile voastre bune. Să ne revedem sănătoşi”, este textul postat de Florin Tănase.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele