Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Prima reacţie a lui Tiger Woods, după accidentul în care a fost la un pas de moarte. ”Tuturor jucătorilor şi tuturor fanilor, vreau să le mulţumesc”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20026271/1/woods.jpg

Jucătorul de golf Tiger Woods se recuperează bine după accidentul rutier suferit marţi.

Campionul a fost supus mai multor proceduri pentru răni la un picior, iar acestea au "reuşit şi el este restabilit", se arată în comunicat, fără alte precizări.
 
"Este dificil să explic în ce măsură am fost impresionat atunci când am deschis televizorul şi am văzut mesajele de încurajare primite. Tuturor jucătorilor şi tuturor fanilor, vreau să le mulţumesc pentru că mă ajută să traversez această perioadă dificilă", a scris pe Twitter americanul.
 
Centrul Medical Harbor-UCLA a anunţat că Woods a fost transferat la Centrul Medical Cedars-Sinai pentru a-şi continua recuperarea.
 
Woods a ajuns la spital după un accident suferit, marţi, în apropiere de Los Angeles. Maşina jucătorului s-a răsturnat de câteva ori, iar Woods a trebuit să fie scos din vehicul de pompieri, care au folosit echipamente de descarcerare. Sportivul a suferit fracturi la tibie şi peroneu şi a avut afectate şi glezna şi laba piciorului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele