Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Prima şi singura reacţie avută de UEFA după ce City a învins-o la TAS. Lovitură pentru forul european

Champions League Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19419605/1/uefa1.jpg

UEFA a reacţionat printr-un comunicat de presă după ce TAS a decis să ridice suspendarea pe două sezoane primită de Manchester City pentru presupuse încălcări ale regulamentului fair-play-ului financiar.

Reprezentanţii forului european susţin că aceasta va fi "singura reacţie" avută pe acest subiect, precizând că UEFA va rămâne determinată în urmarea principiilor fair-play-ului financiar.

Foarte probabil, UEFA nu va adaca ultima decizie TAS, deşi legal are dreptul să o facă, ceea ce înseamnă că Manchester City va avea dreptul să joace în cupele europene, singura sancţiune rămasă fiind o amendă, şi ea scăzută de la 30, la 10 milioane de euro.

"UEFA ia act de decizia luată de Curtea de Arbitraj Sportiv de a reduce sancţiunilor impuse clubului Manchester City de Corpul independent de Control Financiar al cluburilor pentru presupuse încălcări ale regulamentelor de licenţiere şi Fair-play financiar.

UEFA notează că TAS consideră că nu există suficiente probe concludente pentru a menţine toate sancţiunile dictate de Corpul de control financiar al UEFA în acest caz şi că multe din presupusele încălcări s-au prescris datorită termenului de 5 ani prevăzut de regulamentele UEFA.

În ultimii câţiva ani, Fair-play-ul financiar a jucat un rol important în protejarea cluburilor şi ajutarea lor să devină sustenabile din punct de vedere financiar, iar UEFA şi ECA rămân determinate să-şi respecte principiile. UEFA nu va mai face niciun comentariu pe această temă
", se arată în comunicatul UEFA.

foto: DailyMail

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri