Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Prima şi singura reacţie avută de UEFA după ce City a învins-o la TAS. Lovitură pentru forul european

Champions League Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19419605/1/uefa1.jpg

UEFA a reacţionat printr-un comunicat de presă după ce TAS a decis să ridice suspendarea pe două sezoane primită de Manchester City pentru presupuse încălcări ale regulamentului fair-play-ului financiar.

Reprezentanţii forului european susţin că aceasta va fi "singura reacţie" avută pe acest subiect, precizând că UEFA va rămâne determinată în urmarea principiilor fair-play-ului financiar.

Foarte probabil, UEFA nu va adaca ultima decizie TAS, deşi legal are dreptul să o facă, ceea ce înseamnă că Manchester City va avea dreptul să joace în cupele europene, singura sancţiune rămasă fiind o amendă, şi ea scăzută de la 30, la 10 milioane de euro.

"UEFA ia act de decizia luată de Curtea de Arbitraj Sportiv de a reduce sancţiunilor impuse clubului Manchester City de Corpul independent de Control Financiar al cluburilor pentru presupuse încălcări ale regulamentelor de licenţiere şi Fair-play financiar.

UEFA notează că TAS consideră că nu există suficiente probe concludente pentru a menţine toate sancţiunile dictate de Corpul de control financiar al UEFA în acest caz şi că multe din presupusele încălcări s-au prescris datorită termenului de 5 ani prevăzut de regulamentele UEFA.

În ultimii câţiva ani, Fair-play-ul financiar a jucat un rol important în protejarea cluburilor şi ajutarea lor să devină sustenabile din punct de vedere financiar, iar UEFA şi ECA rămân determinate să-şi respecte principiile. UEFA nu va mai face niciun comentariu pe această temă
", se arată în comunicatul UEFA.

foto: DailyMail

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri