Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Primăria Craiova schimbă din nou gazonul de pe arena 'Ion Oblemenco'. Unde se va juca derby-ul local FC U Craiova - Universitatea Craiova

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 31 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20378984/1/stadion-craiova.jpg

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că gazonul de pe arena ‘Ion Oblemenco’ va fi schimbat din nou. Derby-ul local dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, programat în weekend-ul 2-3 octombrie, se va desfăşura pe stadionul din Bănie şi va fi transmis în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

Liga 1 se va întrerupe din nou în luna octombrie, după etapa a 11-a, pentru meciurile pe care echipa naţională a României le va disputa în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, cu Germania (8 octombrie) şi cu Armenia (11 octombrie).

„Sperăm să începem montarea gazonului în pauza competiţională”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu pentru GSP.

Totodată, primarul Craiovei a infirmat zvonurile potrivit cărora meciul dintre FC U Craiova şi Universitatea se va disputa pe alt stadion.

Suprafaţa de joc de pe stadionul ‘Ion Oblemenco’ s-a deteriorat foarte mult, deşi este vorba despre un gazon hibrid, mai rezistent. Actuala suprafaţă de joc a fost instalată în noiembrie 2019.

Meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova e programat în etapa a 11-a din Liga 1. După şapte runde, Universitatea Craiova ocupă locul 6, cu 12 puncte, iar FC U Craiova se află pe poziţia a zecea, cu 8 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele