Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Primarul din Mioveni, gata de o decizie drastică: "Ne retragem din campionat. Nişte derbedei!"

Superliga Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20432519/1/mio.jpg


Înfrângerea cu FCSB, 0-3 la Buzău, îl face pe Ion Georgescu, primarul din Mioveni, să anunţe public că are de gând să retragă echipa din Casa Liga 1. Edilul acuză penalty-ul uşor dictat împotriva echipei sale de către Marcel Bârsan, dar şi un ofsaid la golul al doilea al roş-albaştrilor.
 
Recunoscut pentru declaraţiile acide, Georgescu a pus tunurile pe LPF şi FRF şi îi numeşte derbedei pe Gino Iorgulescu şi Kyros Vassaras, anunţând că o decizie finală urmează să fie luată miercuri, dar şi că, în acest moment, are de gând să ducă demersul la capăt:
 
"Ăsta de la LPF (n.r. - preşedintele Gino Iorgulescu) şi grecul (n.r. Kyros Vassaras, şeful CCA) nu înţeleg româneşte şi nu ştiu nici fotbal! Nişte derbedei, care şi-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menţine pe Steaua (n.r. FCSB). Nu ştiu dacă Vassaras ştie fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Nişte derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.
 
Miercuri vă anunţăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susţin retragerea ei. Întrebaţi-i şi pe derbedeii ăştia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii şi cu Consiliul Local, dar eu susţin retragerea lor.
 
Derbedeul de la centru şi tuşierul au viciat rezultatul. Primul cartonaş galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câştiga Steaua (n.r - FCSB)! Golul unu şi golul doi au venit din două greşeli vizibile de arbitraj.
 
Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie. Poate aflaţi dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni.
 
Arbitrii greşesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră şi în momente cheie. Să le fie ruşine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv şefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei şi a celor care o susţin!", a declarat Georgescu, pentru GSP.ro.
 
Primar şi sponsor al echipei, Georgescu nu e la primul anunţ de acest fel. Acum două sezoane, a promis desfiinţarea echipei după ratarea promovării în Casa Liga 1, iar în etapa a patra, după meciul cu CFR Cluj (0-1), pierdut dintr-un gol marcat din ofsaid de Petrila, a vorbit despre retragerea din campionat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele