Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Primarul din România care "distruge" clubul finanţat de Consiliul Local: "Rezultate zero, nu ştiu să promoveze, nu ştiu să aducă sponsori. Nimeni nu se apropie de feţele alea insipide!"

Superliga Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19407070/1/mc2.jpg
 
Mihai Chirica, primarul din Iaşi, a lansat, marţi, un atac foarte dur la adresa clubului Poli Iaşi şi a oamenilor care-l conduc. Într-un discurs acid în şedinţa de Consiliu Judenţean, edilul s-a plâns de amatorismul din cadrul echipei, dar şi de faptul că oamenii de acolo nu reuşesc să atragă bani.
 
În ziua în care Poli Iaşi întâlneşte Hermannstadt, pe teren propriu, într-un meci foarte important pentru evitarea retrogradării, Mihai Chirică nu a avut milă: "Când echipa merge prost, găsesc vinovaţi. Să pună mâna să joace fotbal, să aducă puncte! Când cer bani şi rezutatele sunt zero, găsesc explicaţii. Apa caldă n-a fost prea caldă, mâncarea a avut prea mult calciu şi puţin magneziu, tactica de joc nu a ţinut cont de relaţia dintre Ronaldo şi Messi şi de altă pereche de jucători! Au unul dintre cei mai buni antrenori din ţară, au adus cei mai buni jucători tineri, au cele mai bune condiţii de joc, dar nu au rezultate.
 
Nu ştiu să se promoveze, nu aduc sponsori pentru că nimeni nu se apropie de feţele alea insipide de la marketing. Nu ştiu să posteze pe facebook să aibă abonaţi mulţi, nu-i duce mintea să ducă mai departe iniţiative", a "tunat" Chirica.
 
Poli se află fix deasupra liniei retrogradării, dar are doar un punct peste Dinamo şi Chindia. O situaţia inacceptabilă pentru Chirica, cel care ameninţă că va schimba situaţia: „Aşteaptă bani de la Rednic, de la Consiliul Local, de la FRF. Nu e o echipă de profesionişti la marketing. E o armată de persoane care stau pe sinecuri! Sunt şi persoane de 75, de 80 de ani. Care e viziunea lor în modernizarea clubului? 
 
Nu-s în stare nici să facă publicitate în stadion! Doar cer! Când echipa câştigă, e meritul lor! Când pierde, e de vină antrenorul şi Primăria. Finanţăm cu milioane de lei anual! Lucrurile nu pot rămâne aşa”.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele