Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Primele critici pentru Daniel Pancu, după ce a acceptat funcţia de preşedinte al Rapidului. ”Nu văd o mişcare bună, o strategie bună”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19404196/1/pancu.jpg

Daniel Pancu a semnat în sfârşit cu Rapid, pentru a ocupa funcţia de preşedinte, după ce a fost dat afară de la club înainte de izbucnirea pandemiei de Coronavirus, din funcţia de antrenor.

Mutarea deşi apreciată de fani, nu a fost pe placul tuturor celor care au legături cu clubul. Constantin Zotta este de părere că această mutare nu este una atât de benefică pentru club, deşi ar aduce un plus:

Daniel Pancu vine ca o forţă suplimentară. Reprezintă foarte mult vocea clubului, este într-o relaţie foarte bună cu grupul de suporteri care, chiar dacă nu vin la meci acum, presiunea pe care o pun jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor, este foarte mare. Rapidul este un club care se va ridica mult de tot. Odată ce o să aibă stadionul, lucrurile vor evolua fantastic. Veţi vedea atunci diferenţe între Rapid şi Dinamo.

Pe de altă parte, o să mă înjure mulţi, dar eu, ca fost conducător, nu văd o mişcare bună, o strategie bună. Atâta timp cât eşti antrenor şi primeşti o altă funcţie, te gândeşti să fii antrenor. Meseria lui este cea de antrenor. A luat-o pe calea asta şi ar cam trebuit să meargă pe drumul acesta. Sper să nu se supere pe mine, şi dacă se supără vorbesc eu cu el.

O strategie pe care am aplicat-o atunci când patronii nu voiau altceva: niciodată nu este bine, dacă antrenorul care vine, nu vine cu stafful lui, să pui un antrenor secund cu veleităţi de principal. Niciodată! Într-un fel sau altul, poate e mult spus că stă la pândă, dar nu este bine pentru grup”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele