Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Primele demiteri, după scandalul nocturnei de la Iaşi. ”Nu va mai fi acolo, am trimis Corpul de Control, evident că va fi destituit”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19573236/1/iasi.jpg

Meciul Poli Iaşi - Viitorul, din etapa a noua din Casa Liga 1 2020/2021, s-a încheiat 0-3 la masa verde, după ce nocturna a cedat în minutul 54, la scorul de 1-1, fix în momentul în care Onea îl învingea pe Cojocaru şi puncta pentru 2-1.

Proaspăt reales primar al Iaşiului, Mihai Chirica a declarat că vor urma un val de demiteri, după partida de duminica trecută. Primul sacrificat este Florin Baltag, administratorul bazei celor de la Poli.

”Oricum, vor plăti cu toţii! Administratorul bazei (n.r. Florin Baltag) nu va mai fi acolo, am trimis Corpul de Control, evident că va fi destituit. Probabil că destituirile vor merge şi mai sus decât atât, pentru că sunt oameni care nu-şi fac treaba”, a declarat edilul din Iaşi, pentru ProSport.

Pancu, foarte afectat de acest eveniment


Tehnicianul moldovenilor a declarat că nopatea de după meci a fost una de coşmar, în care a putut dormi doar cu pastile. Acesta a făcut şi un anunţ neaşteptat, conducerea va oferi prime jucătorilor.

"Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit. E frustrant pentru că eram în avantaj. Revenisem bine, după o primă repriză slabă, poate cea mai slabă din acest campionat.
Mai era de jucat mult, cert e că eram echipa care controla jocul şi erau şanse mari să fim noi echipa câştigătoare. Nu e vorba de demisie, pentru că sunt un lider prin definiţie, sunt născut aşa şi  sunt ultimul care părăseşte o corabie. Atât că strigătele mele nu au legătură cu ce s-a întâmplat aseară.

Acum, nu va fi uşor să motivez jucătorii la nesfârşit ştiind că sunt neplătiţi. Poate că de ruşinea pe care o au faţă de mine, de respectul pe care mi-l arată nu au avut reacţii vizavi de acest subiect, dar nu ştiu cât o să pot să-i mai motivez.

Acum, a fost o mişcare inteligentă din partea conducerii. Cei din conducere au anunţat că jucătorii vor încasa o primă de joc ca şi când ar fi fost o victorie. Salutăm această decizie. Jucătorii au fost foarte mulţumiţi de acest aspect" ,
a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele