Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Primele estimări în cazul accidentării lui Neymar şi reacţia brazilianului: "Dumnezeu m-a salvat!"

Ligue 1 Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19732795/1/skysports-neymar-psg-paris-saint-germain-5206552.jpg

 
Accidentat de Thiago Mendes în al şaselea minut de prelungiri al meciului PSG - Lyon 0-1, brazilianul Neymar (28 de ani) a tras o sperietură groaznică, dar, din primele informaţii, a evitat o problemă cu adevărat serioasă.
 
Luni, la o zi de la momentul în care sud-americanul a fost scos cu targa de pe teren, în lacrimi, staff-ul medical al celor de la Paris Saint-Germain a transmis că primele veşti sunt bune şi că Neymar a evitat o fractură a gleznei. Se vor mai face şi alte teste, pentru a descoperi dacă ligamentele i-au fost afectate: "Evaluarea clinică şi radiologică a lui Neymar, realizată ca urmare a entorsei suferite la glezna stângă aseară, este liniştitoare. Un nou set de analize va fi realizat în următoarele 48 de ore", e mesajul oficial al celor de la PSG.
 
Potrivit informaţiilor oferite de L'Equipe, Neymar va avea nevoie de o pauză de aproximativ trei săptămâni. Iar brazilianul e mulţumit, momentan: "Putea fi mult mai rău, dar Dumnezeu m-a salvat încă o dată de la ceva serios. Am plâns din cauza durerii, disperării, a fricii, a gândului la operaţii şi cârje şi a altor amintiri neplăcute. Sper să încep recuperarea şi să revin cât mai repede pe teren", a scris atacantul, pe Instagram.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele