Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Primele reacţii ale lui Castaneda, ultimul transfer al celor de la Viitorul. ”Jucătorul meu preferat este Andrea Pirlo, pentru că este doferit faţă de ceilalţi şi are mai multă clasă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19469853/1/cas.jpg

FC Viitorul Constanţa a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, transferul jucătorului spaniol José Miguel Castañeda Macho "Josemi".

Josemi a semnat un contract valabil pentru 3 ani.

Născut la 26 februarie 1998, Josemi evolueazâ pe postul de mijlocaş central şi a fost legitimat ultima dată la Las Palmas. A mai jucat în carieră şi pentru Racing Santander.

Joi a oferit prima declaraţie, după semnarea contractului cu trupa de la ”malul mării”.

„Am venit la Viitorul pentru că este un club care sprijină jucătorii tineri, care le oferă şansa de a-şi arăta adevăratele calităţi. Un proiect bun, cu un colectiv tehnic bun, unde pot să-mi dezvolt calităţile.

Întrebat ce ştie despre fotbalul din România, ibericul a răspuns: Cunosc jucătorii de la Campionatul European U21, care au jucat de asemenea împotriva Spaniei, Ianis Hagi, Băluţă. Cred că sunt jucători cu multă calitate şi au arătat la Europeanul U21 ce sunt capabili să facă.

Ambiţia mea este de a creşte ca jucător, ca persoană, să ajut echipa să-şi atingă obiectivele. Cele mai bune calităţi ale mele sunt controlul mingii, pasele lungi şi, de asemenea, sunt un jucător care munceşte mult la mijlocul terenului. În final, cred că acest efort oferă recompensa aşteptată.

Jucătorul meu preferat este Andrea Pirlo, pentru că este doferit faţă de ceilalţi şi are mai multă clasă”, a declarat Castaneda, pentru site-ul oficial al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele