Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Primul caz de infectare cu noul coronavirus, depistat în rândul delegaţiilor străine participante la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20366923/1/covid-sporturi.png

Primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost depistat în rândul delegaţiilor străine participante la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, cu cinci zile înainte de începerea competiţiei, informează dailymail.co.uk.

Organizatorii au precizat doar că este vorba de un membru al staff-ului, nu de un sportiv.

Organizatorii au raportat până acum 74 de cazuri legate de Jocurile Paralimpice, în special în rândul personalului care locuieşte în Japonia. Alte şase cazuri au fost raportate în zonele locale în care sportivii se antrenează.

Jocurile Paralimpice, la care vor participa aproximativ 4.400 de sportivit din 160 de ţări, vor începe marţi.

Jocurile Paralimpice se desfăşoară la două săptămâni şi jumătate de la încheierea Jocurilor Olimpice. Organizatorii JO au menţionat că au reuşit să prevină o răspândire majoră a virsului prin măsuri dure.

În total, au fost raportate 546 de cazuri pozitive legate de JO, iar unii experţi au susţinut că organizarea jocurilor a subminat mesajul guvernului cu privire la regulile antivirus şi a contribuit la creşterea numărului infectărilor interne.

În ultimele zile, Japonia a înregistrat peste 20.000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus, un record, iar guvernul a extins stearea de urgenţă până la 12 septembrie, acoperind 13 regiuni.

Măsurile vizează în mare măsură scurtarea programului de funcţionare a restaurantelor şi barurilor şi interzic vânzarea de alcool, însă experţii au pus la îndoială eficacitatea acestor restricţii, deoarece numărul cazurile de infectare continuând să crească.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele