Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Primul club care recunoaşte că îl vrea pe Ronaldo, după ce Juventus l-a scos la vânzare

Juventus Publicat pe 10 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19581982/1/ronaldo-juventus.jpg

PSG chiar este interesată de transferul lui Ronaldo. Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, a recunoscut că echipa pe care o reprezintă ar vrea să îl acucă pe portughez, dacă, normal, acesta ar fi de acord.

Problemele economice cauzate de pandemia de COVID-19 pun presiune şi pe marile puteri fotbalistice. În această situaţie se regăseşte şi Juventus care, potrivit informaţiilor apărute în presa din Italia, se pregăteşte să îl vândă pe Ronaldo. Chiar dacă a dat un randament destul de bun, potughezul s-ar afla pe lista neagră din cauza faptului că bugetul trebuie echilibrat.

Poate că într-o zi, Cristiano se va trezi cu dorinţa de a fi la o altă echipă. Câte cluburi pot plăti salariul unui asemenea fotbalist? Probabil, 4 sau 5. Este un circuit închis să zic aşa, iar Paris Saint Germain este în acest circuit. Toată lumea vorbeşte despre noi, dar înainte, trebuie să avem o astfel de oportunitate, un astfel de moment, astfel de situaţii. Este normal să se vorbească despre asta. Indiferent de nebunia care este pe piaţa transferurilor, momentan nu este în vizorul nostru”, a declarat Leonardo, oficialul PSG-ului.

Astfel, torinezii vor să îl vândă în vară şi să recupereze cât mai mult de pe urma sumei plătite când l-au luat de la Real Madrid, de 117 milioane de euro. Şi salariul lui Ronaldo este unul foarte mare, de 31 de milioane de euro pe an. Echipe interesate se vor găsi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele