Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Primul club din Liga 1 care şi-a anunţat jucătorii că reduce salariile cu 30%. Anunţul preşedintelui

Superliga Publicat pe 24 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19313842/1/lpf.jpg

Oamenii care conduc echipa Chindia Târgovişte au trimis către angajaţi un document prin intermediul căruia anunţă că, pe perioada pandemiei de coronavirus, primesc un anumit procent din remuneraţia lunară.

Acest lucru a fost confirmat de preşedintele Marcel Ghergu. ”Pe perioada stării de urgenţă nu desfăşoară nicio activitate sportivă, rămânând la domiciliu, contractul de activitate sportivă fiind suspendat, începând cu data de 16.03.2020. Pentru această perioadă participantul la activitatea sportivă va primi un anumit procent din contraprestaţia activităţii sportive prevăzute în contractul cu clubul, stabilit prin acte normative emise de instituţiile abilitate.

 Am trimis notificarea pentru a se conforma condiţiilor impuse de autorităţi în situaţia stării de urgenţă. Dacă nu se va mai juca, ceea ce e foarte probabil, nu e de vină nici clubul, nu e nici culpa fotbaliştilor, deci fiecare vom vedea ce are de făcut. Ne vom aşeza la masă să negociem pentru a clarifica situaţia şi a lor, şi a clubului. Nu am anunţat încă nicio sumă în notificare pentru că nu ştie nimeni cât va dura starea de urgenţă. Lucrurile sunt destul de complicate”, a spus preşedintele Chindiei Târgovişte, citat de gsp.ro.

Din informaţiile făcute publice de oficial, salariile ar urma să fie reduse până la ”70-75% din valoarea lor”, dar rămâne de văzut cum se va proceda în cazul înţelegerilor scadente la în luna iunie.

Cel mai mare salariu lunar pe care îl oferă Chindia este 5.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele