Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Primul fotbalist din Bundesliga depistat cu coronavirus a povestit experienţa prin care a trecut: ”Mi-a fost cu adevărat frică”

Bundesliga Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19312468/1/luca-kilian-sc-paderborn-1566994466-25082.jpg

Fundaşul echipei Paderborn Luca Kilian, în vârstă de 20 de ani, primul jucător din Bundesliga depistat cu virusul Sars-CoV-2, a povestit experienţa avută cu boala Covid-19.

"A început la 10 martie, cu o mică iritare a gâtului. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. La 12 martie, am avut primele bufeuri şi o zi mai târziu febra a devenit puternică. Febră şi un tremurat puternic. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată. A fost nevoie de patru zile pentru ca febra să scadă şi, din acel moment, zi de zi am fost mai bine", a declarat Kilian, pentru publicaţia Westfalen-Blatt, citată de lequipe.fr.

El a făcut un apel pentru respectarea deciziilor luate de autorităţi, în contextul pandemiei de coronavirus. "Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă, dar a trebuit să lupt din greu contra virusului. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol", a precizat el.

Odată depistat pozitiv, internationalul german de tineret a mers la părinţii săi de la Dortmund. Kilian nu a fost spitalizat, deoarece mama lui este infirmieră şi a putut să se ocupe de el, izolându-l la domiciliu.

"Dacă aş fi rămas singur la Paderborn, aş fi mers la spital", a adăugat el. În Germania, sunt înregistrate aproape 25.000 de cazuri de infectare şi 94 de decese.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele