Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

Primul fotbalist din Bundesliga depistat cu coronavirus a povestit experienţa prin care a trecut: ”Mi-a fost cu adevărat frică”

Bundesliga Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19312468/1/luca-kilian-sc-paderborn-1566994466-25082.jpg

Fundaşul echipei Paderborn Luca Kilian, în vârstă de 20 de ani, primul jucător din Bundesliga depistat cu virusul Sars-CoV-2, a povestit experienţa avută cu boala Covid-19.

"A început la 10 martie, cu o mică iritare a gâtului. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. La 12 martie, am avut primele bufeuri şi o zi mai târziu febra a devenit puternică. Febră şi un tremurat puternic. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată. A fost nevoie de patru zile pentru ca febra să scadă şi, din acel moment, zi de zi am fost mai bine", a declarat Kilian, pentru publicaţia Westfalen-Blatt, citată de lequipe.fr.

El a făcut un apel pentru respectarea deciziilor luate de autorităţi, în contextul pandemiei de coronavirus. "Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă, dar a trebuit să lupt din greu contra virusului. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol", a precizat el.

Odată depistat pozitiv, internationalul german de tineret a mers la părinţii săi de la Dortmund. Kilian nu a fost spitalizat, deoarece mama lui este infirmieră şi a putut să se ocupe de el, izolându-l la domiciliu.

"Dacă aş fi rămas singur la Paderborn, aş fi mers la spital", a adăugat el. În Germania, sunt înregistrate aproape 25.000 de cazuri de infectare şi 94 de decese.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele