Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Primul transfer al lui Iencsi la Rapid: giuleştenii au împrumutat un fundaş central de la Astra

Liga II Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19449126/1/rc.jpg


Fundaşul central Radu Crişan, 24 de ani, este primul transfer al lui Adrian Iencsi în mandatul la Rapid. Stoperul vine în Giuleşti de la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut, pentru a-i înlocui pe Alexandru Iacob şi Facundo Mallo, plecaţi de curând de la echipa vişinie.
 
Înalt de 1,94 metri, Crişan a început fotbalul la Universitatea Cluj, iar sezonul trecut a jucat tot în Liga 2, pentru UTA Arad şi Dunărea Călăraşi: „Mă bucur să vin în familia Rapid, sper să vă fac fericiţi, iar la finalul campionatului să ridicăm trofeul şi să promovăm în Liga 1, acolo unde îi este locul echipei”, a spus Radu Crişan pentru fcrapid.ro.
 
Trecut şi pe la Academica şi Hermannstadt, Crişan s-a aflat pe teren în meciul decisiv al play-off-ului de promovare în Casa Liga 1, FC Argeş - UTA 1-1 şi are ca highlight al carierei finala de Cupă dintre Hermannstadt şi Craiova, aflându-se atunci în lotul sibienilor.
 
Crişan are mari şanse să fie titular în Giuleşti, după plecările lui Iacob şi Mallo, în condiţiile în care alt fundaş central, Tano Bonnin, are şanse minime să mai continue în tricoul vişiniu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele