Ultima oră
Un fost jucător îndrăgit de fanii FCSB mărturiseşte: ”Eu eram afectat pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron!” Un fost jucător îndrăgit de fanii FCSB mărturiseşte: ”Eu eram afectat pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron!”
AC Milan a scăpat de toate cazurile pozitive de Covid din rândul jucătorilor
Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie” Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie”
Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi
VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei
CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari

Primul transfer făcut de PSG după venirea lui Pochettino nu e ce aşteptau fanii! Mutarea anunţată astăzi de finalista Champions League

PSG Publicat pe 8 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19862356/1/poch.jpg

Mauricio Pochettino a preluat-o pe PSG după plecarea lui Thomas Tuchel, iar presa din Hexagon anunţă o campanie de achiziţii stelară pentru argentinian, însă PSG rămâne extrem de atentă şi la viitor.

Parizienii au oficializat astăzi primul transfer după sosirea noului tehnician, însă nu este vorba de un jucător care poate intra în prima echipă a campioanei Franţei.

Transfer PSG în 2021: Sekou Yansane

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19862356/2/transfer.jpg

PSG a anunţat transferul lui Sekou Yansané (17 ani), de la Dijon, un tânăr atacant extrem de promiţător, care va intra însă în programul echipei U19 a clubului.

"PSG e bucuroasă să anunţe sosirea lui Sekou Yansane. Atacantul francez a semnat primul său contract profesionist, pe o durată de doi ani jumămate, până pe 30 iunie 2023.

Născut la Grenoble, pe 28 aprilie 2003, Sekou Yansane a venit la Paris Saint-Germani de la Dijoc. Capabil să evolueze pe trei posturi în atac, tânărul îşi va continua formarea la echipa U19.

Clubul îi urează bun venit lui Sekou şi îi doreşte să ajungă un fotbalist de succes în tricoul lui Paris Saint-Germain
", se arată pe site-ul oficial al finalistei Champions League din 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele