Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Primul transfer încercat de Dinamo în această iarnă. Stoican vrea un fundaş de la UTA, dar are concurenţă!

UTA Arad Publicat pe 26 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20523432/1/mt.jpg


Marius Tomozei (31 de ani, foto stânga) ar putea deveni primul transfer al lui Flavius Stoican în noul mandat la Dinamo. Fundaşul lateral e aproape de despărţirea de UTA Arad, iar CS Mioveni s-a arătat şi ea interesată de serviciile sale.
 
În încercarea de a salva Dinamo de la retrogradare, Stoican a fost de acord să nu-i dea afară pe fotbaliştii aflaţi pe făraş în finalul mandatului lui Redic, iar apoi a început să se concentreze pe transferuri care să întărească defensiva. Conform Specialara.ro, primul pe lista fostului fundaş dreapta e Marius Tomozei, apărător capabil să acopere ambele benzi pe care Laszlo Balint nu-l mai primeşte în lotul celor de la UTA Arad.
 
Ruptura dintre Balint şi Tomozei s-a produs după ruşinea eliminării Bătrânei Doamne din Cupa României de către Filiaşi, echipă de Liga 3, meci după care jucătorul a fost trimis la echipa a doua. În zilele următoare, Tomozei va încerca să cadă la o înţelegere cu şefii clubului arădean pentru a devenit liber de contract.
 
În afara lui Dinamo, Tomozei e şi pe lista celor de la CS Mioveni, iar avantajul argeşenilor e dat de faptul că Alexandru Pelici îl cunoaşte bine pe jucător.
 
150.000 de euro e cota e piaţă a lui Marius Tomozei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele