Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

”Prin telefon primesc indicaţiile. Cum altfel? Prin telepatie?”. Pintilii a recunoscut cine a făcut schimbările în meciul cu FC Argeş

FCSB Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19487023/1/rps9426.jpg

Mihai Pintilii, omul care a stat pe banca FCSB-ului în meciul cu FC Argeş, a fost mulţumit de evoluţia echipei, mai ales în contextul actual, în care lotul este decimat din cauza infectărilor cu COVID-19. Fostul mijlocaş i-a lăudat pe toţi jucătorii, în special pe cei tineri şi pe noii veniţi, Straton şi Cană.

Pintilii a fost însă iritat când la interviurile de la finalul meciului a fost întrebat de reporter de cum ţine legătura cu antrenorul principal Toni Petrea, infectat şi el cu COVID-19.

Ne bucurăm că am câştigat, asta ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Avem nevoie de jucători, sper ca la următoarele teste băieţii să iasă ok şi să revină. Emoţii avem şi noi care suntem negativ. Avem nişte emoţii, de parcă am câştigat la loto. E foarte greu. I-am încurajat pe toţi cei care au jucat acum, pentru că eram puţini. Mai erau valizi 13-14, am mai chemat câţiva de la echipa a doua. La urma urmei, e vorba de partea fizică şi e foarte greu. Nu ai ce să le faci decât să strigi la ei de pe bancă.

Straton e un portar foarte bun, cu experienţă. Sper să ne ajute şi pe viitor. Cană a fost extraordinar.

Schimbările au fost făcute de antrenor. Dacă le făceam eu, erau altele. Prin telefon îmi trimite (n.r. - Toni Petrea) indicaţiile. Cum să mi le trimită altfel? Prin telepatie? Suntem mulţi în jurul echipei şi ţinem legătura cu el. Data viitoare o să iau telefonul lângă mine pe bancă să fiu şmecher.

Oaidă şi Soiledis mai au de tras foarte mult până vor reveni. (N.r. – întrebarea reporterului: revin repede?) Ai aflat ceva ce nu ştiu eu?”, a declarat Pintilii la finalul meciului FCSB – FC Argeş.

FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Man ’13, ’22, ’72.

Pe banca echipei bucureştene s-a aflat Mihai Pintilii, ca urmare a cazurilor de coronavirus din staful tehnic.

FCSB: Straton – Creţu (Pantea ’82), Ş. Cană, Briceag, Panţîru – Moruţan, Perianu (Simion ’46), R. Ion (Popescu ’50) – Man (Ardelean ’81), Petre, (Horşia ’46) Buziuc.

FC Argeş: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Şerbănică – D. Meza Colli, Prepeliţă (Marakis ’46), Honciu (Malele ’46) – R. Grecu (Barbu ’46), Mediop (Blejdea ’72), Mirică (Năstăsie ‘2).

Cartonaşe galbene: Panţîru ‘3 / Turda ‘75

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele