Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali

Proaspăta campioană a Italiei are probleme financiare! Clubul le-a cerut jucătorilor să renunţe la salariul pe două luni

Inter Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20178437/1/inter.jpg

Inter Milano, câştigătoarea titlului în Serie A în acest sezon, se confruntă cu probleme financiare, pe fondul pandemiei de coronavirus. Preşedintele clubului, Steven Zhang, le-a cerut jucătorilor să renunţe la salariul lor pe două luni, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport.

Inter Milano a câştigat titlul cu numărul 19, dar este primul trofeu în Serie A din 2010 încoace.

Inter a înregistrat pierderi de peste 100 milioane de euro în sezonul trecut, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Clubul doreşte ca fiecare dintre fotbaliştii lui Inter şi membrii staff-ului tehnic să renunţe la salariul pe două luni, care nu a fost încă plătit, ceea ce ar reprezenta o sumă de aproximativ 25 milioane de euro brut.

Clubul milanez trebuie să obţină rapid o reducere a masei salariale, de circa 15%, achitând totodată sumele datorate până la 31 mai, pentru a respecta cerinţele Federaţiei

În cazul unui refuz al jucătorilor, preşedintele lui Inter va trece la planul B, care se bazează pe o modificare a contractelor individuale, în vederea unei micşorări a bugetului de salarii până la finele lunii iunie, permiţându-le totodată jucătorilor să încaseze ulterior sumele datorate, conform Gazzetta dello Sport.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului în Serie A, Inter are un avans de 13 puncte faţă Atalanta şi AC Milan în fruntea clasamentului. În runda precedentă, Inter a făcut spectacol pe teren propriu cu Sampdoria, scor 5-1.

Sursa foto: Twitter Inter

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele