Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

”Probabil trebuie să-l dea afară”. Incredibil! El e primul care pleacă de la Poli Iaşi, după ce a picat nocturna. Conducătorii nu-şi asumă deloc vina

Poli Iași Publicat pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19572455/1/rps3529.jpg

Poli Iaşi – Viitorul nu s-a terminat după 90 de minute, ci în minutul 54, pentru că nocturna a picat. Acum, gazdele vin cu mai multe declaraţii în presă, dar nimeni nu ştie cum de s-a întâmplat un astfel de eveniment. Se aruncă vina de la unul la altul, se anunţă măsuri extraordinare.

Preşedintele Ciprian Paraschiv, care de la venirea la Iaşi a ieşit în presă doar cu reacţii în care a semnalat lipsurile de la echipă şi care cerea ca sezonul trecut să fie suspendat, nu ştie cum s-a putut petrece aşa ceva. Speră acum ca primarul Iaşiului să ia decizia de care a vorbit şi să dea afară administratorul, pentru că el ar fi vinovatul principal. Asta, deşi Poli Iaşi are probleme financiare, iar sezonul trecut Mircea Rednic a venit cu bani de acasă.

Îmi pare foarte rău pentru noi, pentru echipă, pentru băieţi că au intrat atât de bine şi repriza a doua în joc, eu zic că acest meci îl câştigam. Mai erau minute de jucat, în primul rând ar trebui să ne pese de echipă, de aici pleacă totul. Dacă ne pasă de echipă, şi lucrurile pot merge într-un sens bun, dacă nu ne pasă, aştia suntem.

Vom analiza cine e vinovatul, în niciun caz jucătorii nu ar trebui să vină cu powerbank-ul în buzunar să-l pună la nocturnă. Va trebui să-i motivăm pe jucători, nu e simplu, vedeţi pe ce teren s-a jucat. Frig, ploaie, au alergat, au făcut un meci bun, păcat de la Dumnezeu că s-a întâmplat aşa. (n.r Primarul zice că dă administratul afară) Probabil va trebui să-l dea afară. Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro, e o muncă în spate, zi de zi antrenamente”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru Telekom Sport

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele