Ultima oră
Nebunie în derby-ul românilor din Turcia! Gol Maxim, două eliminări şi un meci decis în minutul 90+2

Nebunie în derby-ul românilor din Turcia! Gol Maxim, două eliminări şi un meci decis în minutul 90+2
Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli” Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli”
Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci" Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci"
Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România” Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil

Probleme financiare mari la AS Roma. Deficitul financiar este uriaş

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19383668/1/rom.jpg

Cluburile din Serie A o duc foarte rău din punct de vedere finaciar de la începutul pandemiei de Coronavirus. Principala cauză o reprezeintă banii pe care suporterii nu îi mai investesc în bilete la meciuri sau în diverse obiecte cu însemnele echipelor. De asemenea şi contractele de sponsorizare sunt cu semnul întrebării în multe situaţii.

AS Roma a anunţat pierderi de 128,4 milioane de euro în primele 9 luni ale anului financiar. Pentru redresare, în data de 26 iunie a fost convocată o adunare a acţionarilor care are misiune de a pregăti un plan de redresare, conform Agerpres.

Cupa Italiei este prima competiţie fotbalistică care se reia în Italia, înainte de Serie A. Oficialii au stabilit ca turul semifinalelor să aibă loc pe 17 iunie.

Campionatul va reîncepe pe 20 iunie, cu 4 restanţe, iar mai apoi se va juca normal. Din Serie A au mai rămas de disputat 12 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele