Ultima oră
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace

Probleme incredibile pentru 'tricolori' la Tokyo! Cristi Dulca: "Nu era destulă mâncare şi nu era bună" EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20322175/2/romania-la-tokyo.jpg

Naţionala de fotbal a României a fost eliminată în faza grupelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce n-a reuşit să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci, scor 0-0. În cadrul emisiunii ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Cristi Dulca a dezvăluit că ‘tricolorii’ s-au confruntat cu multe probleme la Tokyo, inclusiv în privinţa alimentaţiei.

‘Tricolorii’ au strâns 4 puncte în Grupa B şi au încheiat pe locul trei, după Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. România n-a reuşit să înscrie vreun gol, dar a beneficiat de un autogol în victoria cu Honduras.

Mirel Rădoi a declarat că României i-a lipsit şansa pentru a se califica în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal. Selecţionerul a acuzat o stare de oboseală a jucătorilor, dar şi condiţiile speciale de la Tokyo.

"O ratare e o ratare! A contat foarte mult că anumiţi jucători au lipsit. E frustrant că n-am reuşit să ne calificăm, cu Noua Zeelandă. Dar pot fi anumite scuze pentru acestă situaţie. Oricum, va rămâne în istorie această calificare, cred că va mai trece ceva timp până la următoarea calificare.

Sunt multe aspecte care au dus la această necalificare. Au fost jucători care au venit pentru prima dată la lot. E foarte greu să formezi în trei săptămâni o echipă naţională care să joace foarte bine. Cred că sunt doar 6-7 jucători care au fost convocaţi în mod constant la naţională.

Au fost foarte mulţi jucători accidentaţi pentru meciul de azi. Era oboseală foarte mare, mulţi jucători cu probleme medicale, inclusiv Paşcanu. Apropo de abordarea partidei, ne-am creat ocazii de gol, nu ne-am apărat. Asta este, n-a fost să fie! A fost o experienţă bună pentru staff, pentru jucători. Sunt plusuri, jucători care au ieşit în evidenţă.

Da, au fost probleme cu mâncarea în Tokyo. Nu era destulă, nu era calitativ foarte bună. Nu e vina staff-ului, e vina organizatorilor. Au cerut suplimente. Coreea de Sud n-a acceptat mâncarea japonezilor şi au venit cu bucătăria lor", a spus Cristi Dulca, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt