Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Probleme la FC Argeş. Ultimatum pentru derby-ul local cu Mioveni

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19412159/3/astaa.jpg

Primul meci din play-off-ul Ligii 2, dintre Turris Turnu Măgurele şi FC Argeş, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Turris a evoluat în superioritate numerică circa o repriză, după eliminarea lui Panait (min.48). Elevii lui Erik Lincar au încercat să preseze şi să obţină victoria, dar asta nu a fost suficient, pentru că în cele din urmă piteştenii au rezistat şi au terminat partida fără gol primit.

Imediat după meci, presa locală a speculat că dacă cei de la FC Argeş nu vor câştiga în următoarea etapă cu Mioveni, atunci oficialii vor lua măsuri drastice. Cel mai probabil se vor lua măsuri financiare drastice, iar o parte din jucători vor fi puşi pe liber.

„Un meci slab făcut de echipa noastră. Eu, personal, sunt dezamăgit de prestaţia generală. Aşteptam, clar, mai mult de la jocul de debut. Dar, gata, dacă nu câştigăm cu Mioveniul schimbăm foaia. Avem toate condiţiile pentru a face performanţă, iar suporterii noştri, prezenţi şi la Turnu Măgurele, merită o echipă în prima ligă. Esta şansa lor, a jucătorilor, să câştige cu CS Mioveni pentru a se putea continua în aceleaşi condiţii”, a declarat, la Sport Total FM, Cristian Gentea, preşedintele clubului piteştean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele