Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19382077/1/epl.jpg

Pandemia de Coronavirus a afectat grav fotbalul englez, iar unele cluburi sunt în situaţia de a nu mai avea bani pentru cheltuieli de bază. O astfel de situaţie este cea a lui Tottenham, care a apelat la un împrumut de 200 de milioane de euro pentru a duce sezonul la bun sfârşit.

Suma deşi foarte mare nu va acoperi nici măcar pierderile din meciurile pe care le-ar fi disputat ocupanta locului 8 în Premier League acasă, adică din veniturile provenite de la suporteri.

Rezultatele celui de-al cincilea test pentru COVID-19 efectuat în rândul echipelor din Premier League au venit miercuri, iar singurul caz pozitiv s-a înregistrat în rândul clubului Tottenham, după cum a anunţat gruparea din Nordul Londrei într-o postare pe Twitter.
 
Fiecare jucător sau membru al staff-ului unui jucător din Premier League a fost supus unei noi runde de teste, cifra ajungând la 1.197 de persoane "controlate". Dacă în runda a patra de testări nu s-a înregistrat niciun caz pozitiv, Tottenham a anunţat, miercuri, că o persoană din club e infectată cu COVID-19, fără să indice dacă cel în cauză este jucător sau membru al staff-ului tehnic.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele