Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Probleme mari pentru Daniel Pancu, înainte de meciul cu Sepsi. ”Avem jucători accidentaţi, jumătate dintre potenţialii titulari”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19516112/1/pancu.jpg

Poli Iaşi şi Sepsi Sfântu-Gheorghe vor juca sâmbătă, de la ora 16:30, în direct pe Look Plus. Partida din Copou îi dă mari bătăi de cap lui Daniel Pancu.

Moldovenii nu se vor putea baza pe Breeveld, Zajmovic, Calcan şi Vanzo, accidentaţi şi pe Ovidiu Mihalache suspendat. Iar colac peste pupăză, vineri au fost confirmate trei cazuri de Covid-19. Astfel numărul celor indisponibili ajunge la opt fotbalişti.

„Ar fi fost foarte utilă această pauză pentru noi, dar în condiţiile în care am fi avut tot lotul la dispoziţie. Avem probleme mari, avem jucători accidentaţi, jumătate dintre potenţialii titulari, pentru că în ultimele 3 etape am jucat cu acelaşi prim 11. Când lipseşte un jucător important la o echipă e o problemă, dar când lipsesc cinci, ele se agravează.

Trei au probleme musculare, iar doi sunt indisponibili în urma unor traume, contuzii. Dar sunt lucruri pe care le anticipam, pentru că au venit jucători după o perioadă lungă de inactivitate, după 6, 7 sau 8 luni fără să joace, unii dintre ei fără să se antreneze şi e normal ca organismul să cedeze când intri intr-o competiţie”, a declarat Daniel Pancu.

Nu se ştie identitatea celor cu Coronavirus

Clubul Poli Iaşi a anunţat, vineri, că trei dintre jucătorii săi au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus după un test opţional făcut joi.

Poli Iaşi a decis să facă joi o retestare a componenţilor lotului şi stafului tehnic şi administrativ pentru a îndepărta orice risc. Rezultatele au fost însă pozitive în cazul a trei reprezentanţi ai CSM Politehnica Iaşi, jucători de fotbal, se arată pe site-ul clubului.

"În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive şi că ne preocupă să avem un lot sănătos şi să nu-i punem în pericol pe ceilalţi parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator şi înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face şi la nivel comunitar, am primit şi rezultate pozitive", a declarat preşedintele grupării, Ciprian Paraschiv.

Clubul a informat autorităţile cu privire la rezultatele testării şi asteaptă deciziile privind desfăşurarea activităţii la Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele