Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Probleme mari pentru trei jucători importanţi de la Astra. Suspendaţi de ANAD şi cu restanţe salariale uriaşe. Poziţia oficială a clubului

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19628312/1/astra.jpg

Alex Ioniţă, Takayuki Seto şi Kehinde Fatai sunt suspendaţi provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping, după ce şi-ar fi administrat neregulamentar vitamine intravenos. Totul a pornit după ce clinica privată unde au efectuat procedura a postat câteva fotografii pe pagina lor de Facebook.

Cei trei pe lângă suspendarea provizorie au şi restanţe salariale uriaşe, de cinci luni, iar clubul din Casa Liga 1 a venit cu o poziţie, în care anunţă că fotbaliştii nu au depus încă memorii.

„Ştim că sunt neplătiţi, dar nu au depus memorii. Orice s-ar întâmpla în cazul lor, Astra este obligată să le achite acele trei luni. Probabil aşteaptă să vadă şi ei decizia. Există o posibilitate să le ridice suspendarea, dar dacă nu vor avea un verdict favorabil, clubul poate să le rezilieze unilateral contractele în astfel de probleme”, a spus Emilian Hulubei, oficialul giurgiuvenilor,  pentru ProSport.

Jucătorii vor avea următorul termen în instanţă pe 4 decembrie, dată la care ar putea scăpa de suspendare.

mail-share icon Email
viewscnt

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele