Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Probleme mari pentru Zidane! Real Madrid a ajuns la Liverpool fără mai mulţi jucători de bază

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

Liverpool şi Real Madrid se înfruntă miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Deşi au un avantaj clar după manşa tur, scor 3-1, 'galacticii' au probleme importante de lot, în special în apărare. Antrenorul francez Zinedine Zidane este nevoit să improvizeze în zona fundaşului dreapta.

Delegaţia echipei madrilene a ajuns în zona prânzului la Liverpool. Cu puţin timp înainte, clubul spaniol a anunţat că Sergio Ramos a fost testat pozitiv la coronavirus. Oricum, căpitanul 'Los Blancos' se confrunta cu probleme musculare şi n-ar fi jucat.

 

Fundaşul francez Raphael Varane se află în carantină de săptămâna trecută, când a fost de asemenea testat pozitiv la coronavirus.

Fundaşul dreapta Lucas Vazquez nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea gravă suferită la genunchi în derby-ul cu Barcelona (2-1) de sâmbătă.

Fundaşul dreapta Dani Carvajal a reluat pregătirea după o lungă absenţă din cauza unei accidentări, dar Zinedine Zidane a decis să nu rişte cu el pe Anfield, astfel că internaţionalul spaniol a rămas acasă, la fel ca internaţionalul belgian Eden Hazard, care se confruntă cu probleme musculare.

În absenţa lui Carvajal şi Vazquez, flancul drept ar putea fi acoperit de Alvaro Odriozola, care a intrat pe teren în meciul cu Barcelona. Totuşi, Odriozola are puţine meciuri în acest sezon.

Nacho şi Eder Militao vor asigura axul central al apărării, la fel ca în meciul cu Barcelona, iar ca rezervă a fost chemat Victor Chust de la echipa secundă.

Singura veste bună pentru Zinedine Zidane este că mijlocaşul Fede Valverde, decisiv la primul gol al madrilenilor în ‘El Clasico’, s-a recuperat după contuzia suferită şi a făcut deplasarea alături de echipă în Anglia.

Şi Liverpool are absenţe importante de lot, dar este vorba despre jucătorii accidentaţi de mai multe luni: Henderson, Van Dijk, Gomez, Matip şi Origi.

Echipele probabile:

Liverpool: Alisson Becker - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Nacho, Eder Militao, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinicius Junior

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri