Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Probleme mari şi în Ligue 1. Trei fotbalişti de la Lille depistaţi pozitiv. Se ştie indentitatea lor

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 18 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19425165/1/lill.jpg

RMC anunţă că Jonathan Ikone (22 de ani), Renato Sanches (22 de ani) şi Jonathan Bamba (24 de ani), toţi trei de la formaţia franceză Lille, au fost depistaţi cu Coronavirus, la scurt timp după ce au început pregătirea, în vederea reluării Ligue 1.

Cei trei fotbalişti în cauză au fost plasaţi în izolare pentru tratament şi vor putea reveni, atunci când două teste vor ieşi negative.

În această săptămână au fost raportate şi alte cazuri pozitive în Ligue 1. RC Lens a anunţat, miercuri, că portarul Wuilker Farinez, în vârstă de 22 de ani, împrumutat de la gruparea columbiană Millonarios, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Farinez a fost testat la sosirea în Franţa, iar rezultatul a fost pozitiv, astfel că jucătorul va sta în carantină 14 zile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele