Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Probleme pentru CFR Cluj! Bălgrădean ratează următoarele două meciuri ale campioanei

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19909692/1/rps96481.jpg

Veşti proaste pentru Edi Iordănescu şi CFR Cluj! Portarul Cristi Bălgrădean s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi va lipsi cel puţin o săptămână de la antrenamente. Prin urmare, Bălgrădean va rata următoarele două meciuri ale campioanei în Liga 1.

Bălgrădean a fost înlocuit la pauza meciului de la Sfântu Gheorghe, acuzând probleme musculare. Potrivit medicilor, portarul a suferit o ruptură fibrilară.

Titularul din poarta CFR-ului va absenta la următoarele două meciuri de campionat, cu Hermannstadt (25 ianuarie) şi cu Astra Giurgiu (28 ianuarie).

"Azi dimineaţă am făcut un RMN şi acum aşteptăm rezultatele. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură fibrilară, care necesită undeva la 7 zile de pauză. Eu asta sper! Dar sută la sută vom şti abia după ce primesc diagnosticul.

Accidentarea nu a picat bine deloc, dar vestea bună este că acum jucăm la o săptămână şi am timp să mă recuperez. Abia luni avem meci cu Hermannstadt în deplasare. Din păcate, este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani! Nu am avut nicio accidentare! Deloc, deloc!

M-am accidentat la sprintul de după şutul jucătorului de la Sepsi, nu la şut cum s-a vehiculat. Am simţit că muşchiul este întins la maxim. Când au intrat doctorii pe teren, era aproape minutul 40, le-am şi spus că la pauză o să fac schimbare pentru că simţeam că mi se rupe muşchiul", a spus Cristi Bălgrădean pentru Fanatik.

Edi Iordănescu va trebui să mizeze pe portarul polonez Grzegorz Sandomierski pentru următoarele două meciuri din campionat. Acesta a bifat cinci partide în actualul sezon pentru campioana României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele